Du trenger: 4 – 6 havrelomper 800 g karbonadedeig 300 g cottage cheese 3 ss tomatpurè 1 boks hakkede tomater, med basilikum
1/2 finhakket løk 2 fedd hvitløk 1 dl vann Revet ost Oregano, sitronpepper, salt
Slik gjør du: Start med å steke løk og hvitløk sammen. Ta deretter dette vekk fra platen og stek karbonadedeigen alene før du tilsetter hvitløk og løk. Detter for å slippe en stor løksmak på hele maten. Tilsett hakkede tomater, tomatpurè og vann for deretter å gi dette et oppkok.
Legg så karbonadedeigen i lasagneformen før du legger på 2 lomper. Deretter cottage cheese og karbonadedeig så lomper.. Avslutt med karbonadedeig og revet ost + oregano på toppen. Sett midt i ovnen på 200 grader i ca 20-25 minutter, hvor de siste 2 minuttene settes på grillfunksjon om du har det. Da får osten en fin og gyllen farge.
Server med en god salat og evt hvitløksbaguetter om noen vil ha det.