Du trenger (til 4 personer): 400 g kjøttdeig 1 ss olivenolje 1 porsjon krydderblanding (se oppskriften rett under) 1/2 dl vann Revet hvitost Grønnsalat Mais Avocado Cherrytomater Tomatsalsa – her bruker jeg ferdig fra glass Tortillachips 1 pk Buer ferske tacolefser
Krydderblanding ¼ ts malt koriander 1 ts paprikapulver 1 ts gurkemeie ¼ ts malt koriander ¼ ts kayennepepper 1 ts salt godt med nymalt pepper
Slik gjør du: Start med krydderblandingen. Rør sammen alt. Lag gjerne en større porsjon og
plasser resten i et tett glass. Så kan du bruke det senere.
Brun kjøttdeigen i en stekepanne sammen med olivenoljen. Ha i krydderblandingen
sammen med vannet og rør det inn i kjøttdeigen. Kok opp og la det surre i noen minutter.
Gjør klart resten av ingrediensene og dekk på bordet.