Om oss

Buer lompe- og lefsebakeri startet opp
i et lite kjellerrom i Askim høsten 1957.


Birger Buer var opprinnelig snekker og bakte lomper på kveldstid sammen med kona Astrid.

Håndverk
Potetene ble kokt i store kjeler og skrellet før deigen ble eltet, kjevlet og stekt på ei takke. Alt foregikk for hånd. Produktene ble straks populære, og lompeproduksjonen ble en fulltidsjobb for Birger.
Mye har skjedd siden 1957
I dag er Buer Norges største lompe -og lefsebakeri med ca. 50 ansatte, og leverer lomper og lefser over hele landet. Basisen i produksjonen har hele tiden vært den samme, og vi er opptatt av å føre tradisjonen videre. «I steken ligger smaken» brukte Birger Buer å si, derfor stekes produktene fortsatt på den gamle måten, på åpen takke.
All emballasje vi bruker er miljøvennlig og resirkulerbar.
Vi gjør kontinuerlig investering i klimasmarte løsninger i og rundt produksjonen vår.
Vi håper du er fornøyd med produktene våre og ta gjerne kontakt med oss om du har spørsmål.

“I steken ligger smaken”

Birger Buer