Gratinert lompewraps

Oppskrift er laget av Linda Stuhaug. Hun er en 26 år gammel matblogger og kokebokforfatter fra Naustdal i Sogn og Fjordane. Linda har en bachelor i Samfunnsernæring fra OsloMet og deler sin lidenskap for mat, ernæring, helse og en aktiv livsstil på sin fantastiske matblogg, sosiale kanaler og kokebøker.

Du trenger:
Lomper
Grønn pesto
Skinke
Ost
Gjerne litt grønt (pesto/ruccola e.l)
Krydder

Slik gjør du:
Start med å sette ovnen på 180 grader, varmluft. Smør lompene med pålegget – gjerne på eine halvdelen – og start med å rulle fra denne enden. Sett en tannstikke i lompene så den holder seg sammen, og steik midt i ovnen i 12-15 minutt – eller til osten er smelta og lompene sprø.

Kan nytast både nystekte, lune eller kalde 🙂

Juster antall lomper etter deg og dine behov, mellom to og fire passer for min del, alt ettersom.